Beste wensen voor 2021

Mooiste Kerstwensen 2021 ⋆ Kerstwens 2021

Wij wensen iedereen graag al het goede voor 2021. Ook dit jaar zullen wij proberen, welke maatregelen er ook zijn diverse activiteiten te organiseren. Houd dus onze sociale media kanalen en onze site in de gaten. De eerste voorbereidingen voor een vervolg op onze succesvolle Online Thuisbingo zijn als in volle gang.

Bedankt voor het vertrouwen en steun in het afgelopen jaar. Wij hopen jullie natuurlijk allemaal weer snel te kunnen verwelkomen bij ons, zodat we elkaar weer onder het genot van een drankje en/of hapje kunnen spreken.

Activiteiten tijdens Lock Down

Zoals u misschien wel vernomen heeft op de persconferentie moeten wij als café voorlopig voor de aankomende 4 weken de deuren sluiten. Een erg grote teleurstelling voor ons allemaal. Vooral omdat we voor de aankomende tijd leuke middagen en avonden hadden georganiseerd. Zoals beloofd blijven we de aankomende tijd toch proberen leuke acties te organiseren binnen de mogelijkheden. Vanaf deze week bieden wij v een heerlijke stamppotproeverij aan van drie verschillende soorten stamppot, gehaktballetjes, rookworst en spekjes. Kijk hier voor verdere info!! Houd onze social media kanalen in de gaten, want binnenkort volgen er nog meer heerlijke verrassingen voor een gezellig avondje thuis. Wij hopen op jullie allemaal weer snel te kunnen verwelkomen in ons café, zodat we elkaar weer onder het genot van een drankje en een hapje kunnen spreken. Blijf gezond en let op elkaar.

Bestellen bij ons cafetaria AnyTyme ’t Vosje

Afhalen en bezorgen bij AnyTyme ’t Vosje is nog wel toegestaan. De komende weken (mits de overheid dit niet veranderd) zal dit het volgende voor u betekenen:

  • Bestellingen kunnen bij voorkeur via onze online bestelsysteem anytymeheumen.nl worden besteld en betaald.
  • U kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen of bij u thuis te laten bezorgen:
    • Afhalen: u kunt uw bestelling bij ons aan de deur afhalen. Op het moment dat u besteld heeft ontvangt u middels een SMS de afhaaltijd.
    • Bezorgen: wij bieden tijdelijk een bezorgservice. Bij bezorging vragen wij een kleine vergoeding en zullen wij de bestelling bij u thuis bezorgen. Bezorging geldt enkel voor bestellingen uit Heumen, Overasselt en een gedeelte van Malden i.v.m. het warm houden van de bestelling. Check op anytymeheumen.nl of wij ook in uw buurt bezorgen.

Bestellen bij AnyTyme ’t Vosje

Voor pakketten ophalen en brengen kunt u ook terecht in onze Anytyme.


In café Kanaalzicht heerst de gemoedelijke sfeer van een bruin café waar u kunt genieten van een goed getapt glas bier of een heerlijke jonge klare. Verder kent ons café een zeer uitgebreide en gevarieerde drankenkeuze. Denkt u hierbij aan diverse seizoensbieren en hippe mixdranken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een goed verzorgde en verrassende lunch of diner.

Behalve het café kunt u bij Kanaalzicht ook terecht voor:

Openingstijden

Gesloten

Meer openingstijden