Activiteiten tijdens Lock Down

Aangezien wij jullie niet in ons café mogen ontvangen, zijn we volop bezig met het bedenken van smakelijke alternatieven. Bij Kanaalzicht/AnyTyme ’t Vosje bieden wij vanaf deze week een heerlijke stamppotproeverij aan van drie verschillende soorten stamppot, gehaktballetjes, rookworst en spekjes. Voor 39.50,- geniet je met 4 personen van deze stamppotproeverij. Je kunt er voor kiezen om de stamppot warm af te halen, maar je kunt ook kiezen om hem koud af te halen en zelf thuis op te warmen met de snackpannen die we erbij kunnen leveren. Met deze pannen is je stamppot voor je het weet warm en blijft het ook de hele avond warm. Zo kun je lekker uitgebreid tafelen terwijl je stamppot lekker warm blijft. Voor de snackpan betaal je 25 euro borg, die je uiteraard weer terug krijgt als je de pan terugbrengt.

Wil jij de stamppotproeverij bestellen? Dan horen wij dat graag voor 16:00 op de dag dat je het wil afhalen, dan zorgen wij dat het op de door jou gewenste tijd klaar staat (m.u.v. maandag, dan zijn wij gesloten). Bestellen kan via 024-3582243.

Houd onze social media kanalen in de gaten, want binnenkort volgen er nog meer heerlijke verrassingen voor een gezellig avondje thuis. Blijf gezond en we hopen jullie snel weer te kunnen ontvangen.