Geplaatst op

Aanpassingen i.v.m. het Coronavirus

Zoals u misschien wel vernomen heeft op de persconferentie mogen wij als café voorlopig alleen ons terras openen. Wij zijn erg blij jullie weer mogen te verwelkomen. Wij hebben een gedeelte van ons terras overdekt zodat we jullie ook met minder weer kunnen verwelkomen. Aangezien wij alleen het terras mogen open tussen 12:00 uur en 18:00 uur is het voor ons voorlopig niet rendabel om door de week open te gaan. Wel zijn we op vrijdag vanaf 15:00 uur geopend en in het gehele weekend van 12:00 uur tot 18:00. Wij verwelkomen jullie dan heel graag op ons terras voor een drankje of een hapje.

Wij vragen je wel te reserveren. Wij moeten ons aan de richtlijnen houden wij vragen jullie begrip hiervoor. Blijf gezond en let op elkaar.

Bestellen bij ons cafetaria AnyTyme ‘t Vosje

Afhalen bij en bezorgen door ons cafetaria AnyTyme ‘t Vosje is nog wel toegestaan. De komende weken (mits de overheid dit niet veranderd) zal dit het volgende voor u betekenen:

  • Bestellingen kunnen bij voorkeur via onze online bestelsysteem anytymeheumen.nl worden besteld en betaald.
  • U kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen of bij u thuis te laten bezorgen:
    • Afhalen: u kunt uw bestelling bij ons aan de deur afhalen. Op het moment dat u besteld heeft ontvangt u middels een SMS de afhaaltijd.
    • Bezorgen: wij bieden tijdelijk een bezorgservice. Bij bezorging vragen wij een kleine vergoeding en zullen wij de bestelling bij u thuis bezorgen. Bezorging geldt enkel voor bestellingen uit Heumen, Overasselt en een gedeelte van Malden i.v.m. het warm houden van de bestelling. Check op anytymeheumen.nl of wij ook in uw buurt bezorgen.