Geplaatst op

Aanpassingen i.v.m. het Coronavirus

Zoals u misschien wel vernomen heeft op de persconferentie moeten wij als café voorlopig voor de aankomende 4 weken de deuren sluiten. Een erg grote teleurstelling voor ons allemaal. Vooral omdat we voor de aankomende tijd leuke middagen en avonden hadden georganiseerd. We zullen de aankomende tijd toch proberen leuke acties te organiseren binnen de mogelijkheden. Houdt hier voor onze site in de gaten of like ons op Facebook!! Wij hopen op jullie begrip en dat we jullie allemaal weer snel kunnen verwelkomen in ons café, zodat we elkaar weer onder het genot van een drankje en een hapje kunnen spreken. Blijf gezond en let op elkaar.

Bestellen bij ons cafetaria AnyTyme ’t Vosje

Afhalen bij en bezorgen door ons cafetaria AnyTyme ’t Vosje is nog wel toegestaan. De komende weken (mits de overheid dit niet veranderd) zal dit het volgende voor u betekenen:

  • Bestellingen kunnen bij voorkeur via onze online bestelsysteem anytymeheumen.nl worden besteld en betaald.
  • U kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen of bij u thuis te laten bezorgen:
    • Afhalen: u kunt uw bestelling bij ons aan de deur afhalen. Op het moment dat u besteld heeft ontvangt u middels een SMS de afhaaltijd.
    • Bezorgen: wij bieden tijdelijk een bezorgservice. Bij bezorging vragen wij een kleine vergoeding en zullen wij de bestelling bij u thuis bezorgen. Bezorging geldt enkel voor bestellingen uit Heumen, Overasselt en een gedeelte van Malden i.v.m. het warm houden van de bestelling. Check op anytymeheumen.nl of wij ook in uw buurt bezorgen.