Thuisbingo @Kanaalzicht

Proef ook eens onze stamppotproeverij aan van drie verschillende soorten stamppot, gehaktballetjes, rookworst en spekjes. Kijk hier voor verdere info!! Houd onze social media kanalen in de gaten, want binnenkort volgen er nog meer heerlijke verrassingen voor een gezellig avondje thuis. Wij hopen op jullie allemaal weer snel te kunnen verwelkomen in ons café, zodat we elkaar weer onder het genot van een drankje en een hapje kunnen spreken. Blijf gezond en let op elkaar.

Bestellen bij ons cafetaria AnyTyme ’t Vosje

Afhalen en bezorgen bij AnyTyme ’t Vosje is nog wel toegestaan. De komende weken (mits de overheid dit niet veranderd) zal dit het volgende voor u betekenen:

  • Bestellingen kunnen bij voorkeur via onze online bestelsysteem anytymeheumen.nl worden besteld en betaald.
  • U kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen of bij u thuis te laten bezorgen:
    • Afhalen: u kunt uw bestelling bij ons aan de deur afhalen. Op het moment dat u besteld heeft ontvangt u middels een SMS de afhaaltijd.
    • Bezorgen: wij bieden tijdelijk een bezorgservice. Bij bezorging vragen wij een kleine vergoeding en zullen wij de bestelling bij u thuis bezorgen. Bezorging geldt enkel voor bestellingen uit Heumen, Overasselt en een gedeelte van Malden i.v.m. het warm houden van de bestelling. Check op anytymeheumen.nl of wij ook in uw buurt bezorgen.

Bestellen bij AnyTyme ’t Vosje

Voor pakketten ophalen en brengen kunt u ook terecht in onze Anytyme.